Starttivalmennus

Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka pystyvät ammatillisen kuntoutuksen tai valmennuksen keinoin siirtymään avoimille työmarkkinoille tai koulutukseen. Palveluun osallistuminen vaatii asiakkaalta motivaatiota starttivalmennusjakson suorittamiseen ja seuraavan oman tavoitteen asettamiseen.

Palvelun sisältö

Starttivalmennusjakso kestää 20 pv ja sen aikana työskennellään Kumppaniksi ry: eri työpisteissä. Asiakkaan kanssa seuraavaa omaa tavoitetta ja sen saavuttamisessa tarvittavaa palvelua ovat hahmottamassa Kumppaniksi ry:n työhönvalmentaja ja kuntoutusohjaaja.

Tavoite

Toiminnan tavoitteena on asiakkaan työelämään sijoittumiseksi tai koulutukseen hakeutumiseksi tarvittavan palvelukokonaisuuden määritteleminen yhdessä asiakkaan ja lähettävän tahon kanssa.

Muut etuudet

Lisäksi palveluun kuuluu yksi ilmainen ateria/työpäivä.

Hakeminen