Kajaani

Työhönvalmentajan ohjauksessa tehtävä tuotannollinen työ on tärkeä osa asiakkaiden valmentautumista ja kuntoutumista kohti työelämää.

Sovitamme aina kunkin valmentautujan työtehtävät vastaamaan hänen taitojaan ja senhetkisiä voimavarojaan, eivätkä työt vaadi aloitettaessa ko. alan koulutusta tai erityisosaamista.

Butiikista voit ostaa Kajaanin pajoilla tehtyjä tuotteita. Niksi-mökit ja muut tuotteemme löydät Niksi-Tuotteen sivuilta.

Auto ja metalli

Kajaanin auto- ja metalliosasto on suljettu 4.6.2018 alkaen. Toiminta käynnistyy jälleen vuoden 2019 alussa. Seuraa ilmoittelua tällä sivustolla.

Auto- ja metalliosastolla tehdään rajoitetusti auto- ja pienkoneremontteja ja -huoltoja (esim. OBD-mittaukset, akku- tai jäähdytysnesteen optinen mittaus, akun kunnon testaus, renkaiden vaihdot, moottoriöljyn vaihdot).

Metallitöinä teemme erilaisia hitsaus- sorvaus- ja peltitöitä.

Huollamme ja korjaamme myös apuvälineitä ja muita pienkoneita mahdollisuuksien mukaan.

Kysy lisää puhelimitse.

työhönvalmennuspäällikkö Mikko Koivu, p. 044 7100 333

ATK

Osastolla voi valita joko ohjelmistopuolen (mm. esitteiden suunnittelu ja tulostus, käynti- ja henkilökorttien valmistus, kuvankäsittely, 3d-tulostukseen tutustuminen) tai laitteistoasennusten välillä. Atk vastaa Kumppaniksi ry:n tietokoneiden ja oheislaitteiden toiminnasta. Lisäksi tuotamme Kumppaniksi ry:n henkilö- ja käyntikortit sekä omien www-sivustojemme päivitykset.

Ulkopuoliset asiakkaat voivat tuoda meille koneensa huollettavaksi. Hinnasto löytyy niksi-tuotteen www-sivuilta.

Myymme myös uusia tietokoneita, jotka kasataan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

työhönvalmentaja Esa Jääskeläinen, 044 7100 340

Paussi

Paussi on Kumppaniksi ry:n työpaikkakahvio, jossa voi perehtyä työhönvalmentajan ohjauksessa keittiö- ja kahvila-alan työtehtäviin.
Leivomme sekä teemme kahviossa myytävänä olevat tuotteet. Vastaamme toimitiloissamme pidettävistä kahvitarjoilusta sekä hoidamme kahvion kassa- ja asiakaspalvelun.
Siivoustyössä olevat henkilöt voivat perehtyä työhönvalmentajan ohjauksessa ylläpitosiivoukseen ja työvaatehuoltoon.

työhönvalmentaja Eira Sirviö, 044 7100 787

Puu ja rakennus

Valmistamme saunoja, aittoja ja muita pihapiirin rakennuksia 70x145 kevythirrestä. Lisäksi teemme pienimuotoisia rakennusprojekteja ja puutöitä valmentautujien osaamisesta ja tarpeista lähtien.

Tarkemmat tiedot ja esitteet mallistostamme: niksi-tuote.fi

työhönvalmentaja Henry Hurskainen, 044 7100 327

työhönvalmentaja Heikki Karvonen, 044 7100 791

Tekstiili

Tarjoaa monipuolisia työtehtäviä käsitöiden ja eri materiaalien parissa. Työtehtävät räätälöimme valmentautujien omien taitojen ja voimavarojen mukaan.Lisäksi teemme pienimuotoista alihankintaompelua paikallisille yrityksille.Tuotteitamme löydät Buttiikista.

työhönvalmentaja Katja Svala, 044 7101 526

Toimisto

Vastaamme asiakkaiden ja henkilöstön palvelupisteenä toimivan infon toiminnasta. Info toimii myös tuotteiden ja palveluiden maksupisteenä. Hoidamme myös postin käsittelyn ja sisäiseen tiedottamiseen liittyviä tehtäviä.

Lisäksi arkistointi, kopiointi ja taloushallinnon tehtävät, puhelintiedusteluihin vastaaminen ja Buttiikin pyörittäminen kuuluvat toimistopajan tehtäviin.

työhönvalmentaja Marja Helena Leskinen, 044 7100 354